Óriás VÁSZONTÁSKA | Alvó macska nyomattal

8.900 Ft

Kellett egy táska, ami elég nagy ahhoz, hogy ráférjen az egyik kedvenc  mintátok, az „Alvó macska” . Kellett egy táska, ami elnyel mindent, amikor több dolgot kell intézni a városban vagy épp összedobni egy adag cuccot a mini szabihoz. Vagy amikor nagybevásárlás van, meg amikor majd leurunk strandolni… szóval már nagyon kellett egy jó nagy táska.

FENNTARTHATÓSÁG, AHOGY ÉN SZERETEM
Ennek a táskának az alapanyaga egy puha, de mégis erős vászon, ami Magyarországon készül, így nem utazza körbe a fél világot, mire ideér hozzánk.
A minta vizesbázisú festékkel, kézi szitanyomással kerül a textilre, minden darabot én magam készítek egyenként  a műhelyemben.  A varrásban kis budapesti varrodák segítenek be, evvel szintén 1-2 fős kisvállalkozásokat támogatunk. A méretek pedig úgy lettek kitalálva, hogy teljesen hulladékmentes legyen a szabása. A belső zsebhez például a párnáimból leeső szabászati hulladékot használom fel.

A két sarkát behajtva, kényelmesen lehet vinni úgy is, ha épp nincs benne annyi minden. Ezt láthatjátok a képeken is.

Méretek: 64cm + 42cm (+az alsó alap területe 28x38cm)
Kis belső zseb (telefon, pénztárca stb. kényelmes tárolásához)
Pánt hossz: 55 cm
Anyaga: 100% pamut, 300g/ m² extra vastag vászon, ami Magyarországon készül
Mosási útmutató: 30 °C-on mosógépben mosható (max. 5% zsugorodás várható az első mosás után)  Közepes hőmérsékleten vasalható, gőzölhető

Ha ez a táska méret érdekelne más mintával, írj nyugodtan az evuskapillows@gmail.com emailre!

A képeken látható selyemkendőt Hajgató Sári, a Botanika márka tervezője készítette, növényi festéssel. Megtaláljátok a www.hellobotanika.com oldalon!

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óriás VÁSZONTÁSKA | Alvó macska nyomattal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük