VÁSZONTÁSKA – Nyírfa erdő mintáva

6.900 Ft

A ’Nyírfa erdő’ névre keresztelt mintát 5 éve készítettem először, akkor még csak párna formájában. Ez a minta kivételesen nem szitanyomással készül hanem kézi festéssel, egy egyedi technikát alkalmazva. Nagyon felszabadító most ezeket készíteni, egy minden egyes megrendelés elkészítése külön kis  felszabadító terápia is számomra.

FENNTARTHATÓSÁG, AHOGY ÉN SZERETEM

Ennek a táskának az alapanyaga egy puha, de mégis erős vászon, ami Magyarországon készül, így nem utazza körbe a fél világot, mire ideér hozzánk.

A minta vizesbázisú festékkel, kézi festéssel kerül a textilre, minden darabot én magam készítek egyenként  a műhelyemben.  A varrásban kis budapesti varrodák segítenek be, evvel szintén 1-2 fős kisvállalkozásokat támogatunk. A méretek pedig úgy lettek kitalálva, hogy teljesen hulladékmentes legyen a szabása. A belső zsebhez például a párnáimból leeső szabászati hulladékot használom fel.

Méretek: 44 cm x 49 cm
Kis belső zseb (telefon, pénztárca stb. kényelmes tárolásához
Pánt hossz: 60 cm
Anyaga: 100% pamut, 300g/ m² extra vastag vászon, ami Magyarországon készül

Mosási útmutató: 30 °C-on mosógépben mosható (max. 5% zsugorodás várható az első mosás után)  Közepes hőmérsékleten vasalható, gőzölhető

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VÁSZONTÁSKA – Nyírfa erdő mintáva” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük